DAL Transport 
Voor elke uitdaging een oplossing !

INFO

Wij zijn een betrouwbare partner voor al uw behoeften op het gebied van transport en verhuur. We hebben al jaren ervaring in de transport wereld,  onze kennis en ervaring zorgt er voor dat wij nog beter met de klant mee kunnen denken. De nadruk ligt bij ons op de service en kwaliteit,  het is ons doel de zorgen rondom het transport bij de klant weg te nemen door het zo goed mogelijk en zo snel mogelijk laten verlopen. 

In Juli 2020 zijn wij officieel gestart met ons eigen bedrijf, dankzij onze trouwe opdrachtgevers hebben we ondanks het onrustige jaar een top omzet mogen draaien. Hierom hebben wij dan ook besloten om de eerste uitbreidingen van het bedrijf te realiseren inmiddels hebben wij een bestelbus en een bakwagen aangeschaft waar we het komende jaar kleine transporten mee zullen uitvoeren


TEAM

Onze ervaren chauffeurs en vriendelijke werknemers doen er alles om uw transport op de juiste manier af te leveren. Onze naam en reputatie is gebouwd op service en eerlijkheid ook hierom kunt u bij ons altijd rekenen op een scherpe prijs. 

DAL 1

Ons Team bestaat momenteel uit twee prachtige wagens. De grootste en tevens ook degene die momenteel de meeste kilometers maakt is onze mooie DAL blauwe DAF XF (DAL1). Deze auto is uitgerust met een zuinige euro 6 motor en heeft maar liefst 510PK, dit maakt deze vrachtwagen dus uitermate geschikt voor bijna alle transport klussen. Momenteel is DAL1 veel actief als charter voor onze vaste opdrachtgevers. Onze auto is in overleg nog wel beschikbaar voor werk in de weekenden.DAL 2

Onze tweede aanwinst is een prachtige DAL blauwe Ford Transit Custom. Deze bus heeft een lange laadruimte waardoor hij geschikt is voor kleine transportwerkzaamheden zoals bijvoorbeeld het vervoeren van kasten en afleveren van pakketten. Deze krachtige maar zuinige bestelbus zetten wij momenteel met name in voor het ondersteunen voor lokale ondernemers en particulieren met hun transporten. De standplaats van DAL 2 is in de Haarlemmermeer, Dit betekent dat wij onder andere actief zijn in de regio: Noord-Holland en Zuid-Holland.

Maar onze bus heeft al een paar hele mooie klussen mogen doen in de rest van Nederland. Wilt u meer informatie over de werkzaamheden van DAL 2 neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.


DAL 3

Aangenaam kennis te maken ik zal jullie even voorstellen aan onze derde uitbreiding genaamd DAL 3. Deze ruime Ford Transit bakwagen met laadklep is uitermate geschikt voor de kleinere transporten. Zo kan de bakwagen tot wel 6 pallets vervoeren en neemt hij probleemloos 9 rolcontainers .

Wilt u  een transport laten uitvoeren door een van onze wagens? Neem dan contact met ons op.