DAL Transport 
Voor elke uitdaging een oplossing !

Transport werkzaamheden

DAL transport is gespecialiseerd in verschillende transport werkzaamheden door de jaren ervaring in de transport wereld. Zelf beschikken wij voor het grote transport over een eigen DAF XF met een zuinige euro 6 motor.  Hierdoor zijn wij in staat om bijna elke transport klus op te pakken.  Wij proberen altijd een duurzame samenwerking op te bouwen met onze opdrachtgevers dit betekent dat wij het belangrijk vinden om opdrachtgevers tevreden te stellen en loyaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Momenteel zijn wij beschikbaar voor verschillende spoedklussen met de vrachtwagen, ook zijn wij beschikbaar op de zaterdag en de zondag voor verschillende charter werkzaamheden. Heeft u een klus voor een van deze dagen of zoekt u nog een duurzame samenwerking om het weekend vast op te vullen?  Dan bent u bij ons aan het juiste adres, Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ons vestigingsadres is in Zwolle maar we zijn volop actief in de Schiphol regio en de rest van Nederland dit betekent tegelijkertijd dat we heel flexibel zijn. Zo kunnen we in overleg ook internationale ritten vervoeren. 


Charter  

Onze vrachtwagen is beschikbaar voor verschillende charter werkzaamheden. Door onze ervaring in de transport wereld zijn wij zeer flexibel en wij denken graag met u en uw planner mee. Omdat wij houden van een transparante en eerlijke samenwerking hanteren wij een standaard uurtarief.

Onze DAF XF is dan ook beschikbaar inclusief chauffeur. Wilt u meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid van onze DAF XF? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.