DAL Transport 
Voor elke uitdaging een oplossing !

Transport met de DAL bus of bakwagen.

Wij streven er naar om het transporteren van goederen voor iedereen haalbaar te maken, hierom zijn wij vanaf gestart met het uitvoeren van kleine transporten doormiddel van onze bestelbus en bakwagen. Deze auto`s bieden verschillende vervoersmogelijkheden, heeft u bijvoorbeeld grote meubels aangeschaft maar gaat het niet passen in uw auto of heeft u een dedicated  transport door Europa op de planning staan? In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres! Neem contact op voor meer informatie en een passende prijsopgave voor de door u geplande rit. Ook bieden wij met onze ruime bus en bakwagen de mogelijkheid om uw producten bij uw klanten te laten afleveren!

Transport voor bedrijven/ondernemers

Naast verschillende kleine transport oplossingen voor particulieren proberen we ook ondernemers te ondersteunen bij het vervoeren van hun goederen.  Met onze ruime bestelbus kunnen we tot wel 3 pallets in een rit voor u vervoeren en onze bakwagen heeft ruimte voor 7 pallets, met een laadvermogen van 600kg is hij uitermate geschikt voor volumeladingen. Daarnaast is onze dienst heel flexibel en kunnen we vaak zelfs binnen 24 uur een transport voor u uitvoeren. 

Zo hebben wij al verschillende mooie transporten mogen verzorgen voor onder andere PUURGROENTEN, Die wij hebben geholpen bij het verspreiden van verschillende lunchboxen in Noord en Zuid- Holland. Daarnaast hebben wij ook een succesvolle samenwerking met een verkoper van Tuinmeubels die wij helpen bij het bezorgen van hun tuinsets. Bent u ook opzoek naar een oplossing om producten snel en betaalbaar te laten afleveren bij uw klanten stuur ons dan gerust een bericht om de mogelijkheden te bespreken. 

De DAL bus is in overleg ook structureel beschikbaar, dus bent u opzoek naar een betrouwbare en betaalbare vervoerder voor uw producten? Dan denken wij g raag mee om de juiste transport oplossing voor u te vinden.

Internationaal Transport

Staat u op het punt om te emigreren of levert u regelmatig uw producten bij klanten in Europa? Veel ondernemers en particulieren beschouwen het vervoeren van goederen over landgrenzen als een enorme uitdaging. Om deze zorgen bij u weg te nemen helpen wij u graag bij mogelijk maken van u transport.

In overleg met de opdrachtgevers maken wij een planning en zorgen wij er voor dat de wagens voorzien zijn van de juiste uitrusting om uw transport zo makkelijk mogelijk te maken, zodat u zich kunt focussen op de rest van de regelzaken.  Onze bestelbus en bakwagen zijn inzetbaar in heel Europa, zo hebben wij verschillende klanten al mogen ondersteunen bij hun internationale transporten. Van Oostenrijk tot Engeland.

Transport door Europa is vaak maatwerk daarom gaan wij samen met u in gesprek om alles te bespreken naar aanleiding van dit contact ontvangt u dan een passende offerte voor uw aanvraag. Wilt u meer informatie en een gerichte prijsopgave voor uw geplande transport? 

Neem dan contact op via het onderstaande formulier.
DAL Transport Bus DAL Transport bus voor klein vervoer.