DAL Transport 
Voor elke uitdaging een oplossing !

Transport voor iedereen! 


Bent u opzoek naar een snelle, betaalbare transport samenwerking? In dat geval bent u bij DAL Transport aan het juiste adres. DAL Transport heeft jaren ervaring in de wereld van transport en gebruikt deze kennis om zijn klanten zo goed mogelijk te begeleiden bij hun transport uitdagingen. Wij geloven dat er voor elke transport uitdaging een passende oplossing bestaat. Hierom denken wij graag mee met de klant en werken wij oplossingsgericht.


Vrachtwagen (DAL 1)

Onze ervaren beroepschauffeur verzocht verschillende transportwerkzaamheden als charter met onze DAL blauwe DAF XF. Omdat wij naar langdurige samenwerkingen streven met onze opdrachtgevers, is onze DAF XF (DAL 1) momenteel alleen nog beschikbaar in de weekenden voor meer informatie over onze grote transport werkzaamheden bekijk:  TRANSPORT MET DE VRACHTWAGEN

Zakelijke klanten  

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe duurzame samenwerkingen op het gebied van transport en staan dan ook open om mee te denken naar de juiste transport oplossing voor u en uw bedrijf. Als vervoerder voor onze zakelijke klanten bieden wij naast onze vrachtwagen verschillende transport werkzaamheden aan met onze ruime Ford Transit Custom (DAL 2) en onze Ford Transit Bakwagen (DAL 3). Zo hebben wij al meerdere bedrijven geholpen bij het afleveren van hun producten.

Niets is te geks zo hebben wij op 1 dag 70 lunchpakketten mogen bezorgen verspreid door Noord-Holland voor PUURGROENTEN daarnaast hebben wij voor verschillende opdrachtgevers hun producten mogen uitleveren. 

Door ons flexibele team kunnen wij zowel door Nederland als Europa uw transporten verzorgen.

Bent u opzoek naar een betrouwbare vervoerder voor uw goederen/producten? Bekijk voor meer informatie over onze koeriersdienst en transport werkzaamheden voor zakelijke klanten onze KOERIERSDIENST of  TRANSPORT MET DE BUS  pagina`s en neem contact op om een vrijblijvende prijsopgave te ontvangen!

Particulieren klanten 

DAL Transport is beschikbaar voor iedereen en bied dus ook particulieren de mogelijkheid om goederen te laten vervoeren. Heeft u bijvoorbeeld een bank of kast gekocht maar gaat dit niet in uw auto passen? Of staat u op het punt om te verhuizen en bent u nog opzoek naar hulp? Dan bieden wij de oplossing! De prijs is afhankelijk van een aantal factoren zoals de afstand en of er hulp nodig is bij het laden/lossen maar word altijd duidelijk vooraf afgesproken. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden met onze bestelbus en bakwagen voor particulieren bekijk dan de pagina TRANSPORT MET DE BUS en neem contact met ons op.

Heeft u een unieke transport uitdaging die hier niet wordt benoemd? Niet getreurd neem ook dan contact met ons op om te kijken of wij u een passende oplossing kunnen bieden.


Waarschuwing/Warning

ENGLISH BELOW!

Helaas hebben wij vernomen dat er momenteel misbruik wordt gemaakt van onze bedrijfsnaam. Via verschillende online Marketplaces voor de verkoop van tweedehands auto`s zijn  de afgelopen tijd meerdere vrachtwagens te koop aangeboden onder onze naam. De verkopers vragen het volledige aankoopbedrag over te maken naar een rekening nummer.  Als de klant dan vervolgens de vrachtwagen wil ophalen is deze nergens te bekennen. Het valt ons op dat het vaak gaat om Duitse verkoop sites. 

Wij hebben inmiddels aangifte gedaan maar willen graag voorkomen dat er meer schade ontstaat. Mochten wij al een van onze vrachtwagens verkopen is het altijd mogelijk om ter plekke te betalen. Trap hier dus alstublieft niet in en neem gerust contact met ons op als u een desbetreffende advertentie tegen komt.

English.

Unfortunately we have noticed that somebody is misusing our company name. Multiple victims have been scammed already. We post this message to warn as many people as we can. The scammers are trying to sell trucks online via multiple online marketplaces. Please note that we are not selling trucks at all! If you see one of those adds feel free to contact us or the local police!